Afbeelding
Foto:

Maandelijkse themaproeverij Wijnzinnig!

donderdag 16 mei 2024 19:00 tot 22:00

Iedere derde donderdag van de maand organiseren wij een themaproeverij met iedere keer een ander thema. Ook zal er per editie een gast ondernemer aanwezig zijn om jou kennis te laten maken met zijn of haar product.


THEMA MEI: Tijdens deze editie verdiepen wij ons in Borrelwijnen. We openen onze wijnen die we speciaal voor bij de borrel hebben geselecteerd. Toegankelijk in smaak, prijs en uiteraard zuiver. We schenken mousserende wijnen, witte, rosé en rode wijnen. Daarbij serveren we heerlijke bijpassende borrelhapjes.


EDITIE: 13

Je bent van harte uitgenodigd voor deze themaproeverij. Iedereen (18+) is meer dan welkom. Maak op een laagdrempelige manier kennis met ons wijnassortiment. De entreekosten zijn €15,00 per persoon. Deze themaproeverij vindt plaats bij ons Wijnlokaal aan de Ambachtsweg 1 in Nijnsel. Ontvangst is tussen 19.00-19.15 uur.


LANCERING NIEUW PRODUCT!

Deze avond gebeurt er iets bijzonders! We gaan een splinternieuw product lanceren! Een product dat al langer dan drie maanden in ontwikkeling is en waarvan jullie de allereerste levensgenieters zijn die dit gaan zien. En proeven!


GASTONDERNEMER

De gastondernemer deze avond is Tamara Vermulst van The Red Distillery. De naam ‘The Red Distillery’, is een eerbetoon aan de oprichtster Tamara en haar kenmerkende rode haar. Het staat synoniem voor de vitaliteit, het vuur en de toewijding die in elke fles van hun producten te vinden is. Tamara neemt diverse likeuren en distillaten mee om tijdens deze avond te proeven, zodat het borreluurtje goed gevuld is.

De vorige edities waren een groot succes!  Wees er dus op tijd bij.


Een ticket bestel je op onze website: https://wijnzinnigbijdaan.nl/aanbieding