Een sfeerbeeld van vorig jaar.
Een sfeerbeeld van vorig jaar. Foto: Hans van den Wijngaard

Ontdek lokale schatten op de streekmarkt bij Van Deursen Dier & Tuin

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Op Hemelvaartsdag, 9 mei, keert de streekmarkt terug naar het terrein bij Van Deursen Dier & Tuin, na het succes van vorig jaar. Dit jaar verwelkomen we nog meer deelnemers, waardoor het aanbod van lokale producten nog rijker is.

De essentie van de streekmarkt is om de lokale (agrarische) bedrijven in de schijnwerpers te zetten bij het publiek. Het motto ‘wees loyaal, koop lokaal’ vinden ze bij Van Deursen heel belangrijk. Tal van bedrijven uit de regio zullen hun diverse producten aanbieden, variërend van verse hamburgers en zuivelproducten tot kunst, tuinbenodigdheden, huisdieraccessoires en nog veel meer. Een breed scala aan exposanten komt samen, wat de markt tot een ware smeltkroes van lokale producten maakt. Uiteraard is ook de winkel van Van Deursen Dier & Tuin open voor bezoekers.

Extra vermaak voor kinderen
Dit jaar is er extra vermaak met een springkussen. Ook nieuw dit jaar is een dierenfotograaf die speciaal voor de streekmarkt een leuke actieprijs hanteert. Wil jij ook een mooie foto van jouw huisdier? Reserveer dan vooraf een plekje via deze website:
https://www.specialmomentsmvl.nl/streekfeestenvandeursen/.
Of de zon nu schijnt of niet, de markt gaat altijd door. Dankzij de overkapping kunnen alle exposanten en kraampjes droog blijven, dus laat het weer je niet tegenhouden om langs te komen. Kom dus genieten van de lokale lekkernijen en ontdek de verborgen pareltjes van Sint-Oedenrode en omstreken op de streekmarkt bij Van Deursen Dier & Tuin. Ze heten iedereen van harte welkom!

Voor meer informatie, bezoek de website 

www.vandeursendierentuin.nl